OM NIOS AS

NIOS AS står for Norsk Industri & Offshore Service. Selskapet ble etablert i 2017 og holder til i Sarpsborg. Selskapet har siden oppstarten opplevd en stor vekst og utvikling. Vi er stolte av våre ansatte som har god erfaring og kunnskap innen sveising og industri. I tillegg har vi opp gjennom årene opparbeidet oss en god kundegruppe og gode samarbeidspartnere, noe vi også er stolte av.

Vi utfører arbeid innen mekanisk vedlikehold, automasjon, hydraulikk, sveising og utleie av personell til bedrifter onshore og offshore i Norge.

Når kunden kontakter oss er vi opptatt av å gi kunden rask hjelp og veiledning av deres problemer og utfordringer. Våre ansatte skal til enhver tid møte opp forberedt til avtalt tid og med godt humør. Som selskap er vi opptatt av gode kunderelasjoner og samarbeid. Derfor er vi alltid opptatt av å yte det lille ekstra for deg som vår kunde.

Sertifiseringer:

  • ISO 9001
  • ISO 3834-2
Bilde av ansatte i NIOS - NIOS AS - Offshore Service og industrimekaniker i Bergen, Stavanger, Østfold, Akershus, Vestfold, Telemark og Buskerud
Logo Parker Distributør

Distributør av Parker produkter

Parker Hannifin er et Fortune 250 selskap og en global markedsleder innen bevegelses- og kontrollteknologi. I 100 år har selskapet utviklet suksess for sine kunder innen et bredt spekter av industri- og luftfartsmarkeder.

NIOS AS er den eneste Parker distributøren i Østfold per i dag.

Se hvilke produkter vi forhandler her

Har du flere spørsmål angående Parker produkter, så kan du nå oss på telefon (+47) 906 34 790 eller sende en mail til espen.pedersen@nios.no.

VÅRE ANSATTE

Tore Sand
Sales and Business Development Manager
Ole Tjøstolvsen
Økonomileder
Henning Johansen
Arbeidende Formann
Edvard Grigg
Formann verksted
André Elvestad
Hjelpearbeider
Daniel Xue Langlo
Hjelpearbeider
Lars Åke Espesti
Industrimekaniker
Per Buurskov
Industrimekaniker
Nina Svanes
Sveiser
Patrik Myrdal
Hjelpearbeider
Tor Markus Strand
Industrimekaniker
Gard Isak Futseter
Industrimekaniker
Tobias Rolland
Industrimekaniker
Veronica Sandtangen
Sveiser
Rasim Hadzimahovic
Industrimekaniker
Didrik Englund Aslaksen
Hjelpearbeider / Sveiser
Ole Kristian Sandtangen
Industrimekaniker
Even Karlsen Willumsen
Lærling

Våre samarbeidspartnere

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle